Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Meer informatie.

Censor Bestuur traint, ontwikkelt, begeleidt en adviseert de overheid


Wij maken samen met u de verandering in uw organisatie tot een succes. Of dit nu grote of kleine veranderingen zijn.
Censor Bestuur - voor de verandering


Kijk verder

Welkom bij Censor Bestuur!

Censor Bestuur versterkt de kwaliteit van uzelf en uw medewerkers in kennis, vaardigheden en gedrag. Onze praktijktrainers en -adviseurs zijn vakspecialisten. Ze zijn werkzaam, of hebben ervaringen, binnen het openbaar bestuur. Kortom, zij staan 'met de voeten in de klei'. Zij zorgen ervoor dat medewerkers up-to-date en vol enthousiasme aan de slag gaan in de eigen dagelijkse praktijk. Of het nu om persoonlijke ontwikkeling gaat of om het organiseren van een verandering binnen de gemeentelijke organisatie, Censor Bestuur werkt samen met u aan het draagvlak dat nodig is.

Censor Bestuur biedt hiertoe vakgerichte opleidingen, trainingen en workshops aan, maar ook advies, interim-management en projectleiding, op allerlei beleidsterreinen binnen de lokale overheden. Daarnaast werkt Censor Bestuur aan het op gang brengen en houden van veranderingen en verbeteringen in publieke organisaties. De combinatie van beide werkterreinen maakt Censor Bestuur dé partner in duurzaam veranderen.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief » Bekijk ons trainings-, advies- en interimaanbod »

Het laatste nieuws
Nvvb congres 2023

NVVB-congres 2023!

Afgelopen week was Censor Bestuur weer aanwezig tijdens het congres van de NVVB! Dit jaar was het thema: Bewust Burgerzaken, werken aan de menselijke maat. Doormiddel van toespraken en workshops kwamen deze dagen interessante onderwerpen aan bod. Hiernaast hebben we op de beursstand leuke gesprekken gevoerd, nieuwe contacten gelegd en professionals ...
Nvvb congres en master onderzoek

NVVB congres en Master onderzoek

Op 11 en 11 mei staan we met Censor Bestuur weer op het Jaarcongres van de NVVB! Het thema van het jaarcongres is: Bewust Burgerzaken, werken aan de menselijke maat. Je kunt ons deze dagen vinden op stand nummer 46. In lijn met het thema van het congres is onze trainee Laura begonnen met een onderzoek voor haar master scriptie. In de laatste jaren ...
Nieuwe podcast online

Nieuwe podcast online!

Aflevering 5 van onze podcast reeks 'Alex in gesprek met...' staat online! In deze aflevering gaat Alex in gesprek met Ger Lüther over de landelijke ontwikkelingen binnen de BRP (Basisregistratie Personen). Zij hebben het o.a. over het projectdoel van het LAA en over het juist verwerken en borgen van het briefadres. Luister je mee?
https://censorbestuur.nl/podcast